Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TACK, Prinscess för inspirationen!


JAG VÄGRAR

Jag vägrar att sluta leva

De vill dra mig ned i dyn

Men jag vägrar att sluta leva

och lyfta mitt huvud mot skyn

Jag vägrar att låta mig skrämmas

av Krösa Majas gäng

Den hopen borde skämmas

De saknar en vettig poäng

 

Jag tänker äta semla

och gå på promenad

Jag tänker vissla sånger

för att det gör mig glad

Jag vägrar att bli bister

i denna bistra tid

Håll truten, coronafascister!

Jag väljer att vandra i frid

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2020-03-15 14:57



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Semla gör en glad :)
2020-03-15

  Lottie Ålhed VIP
En semla är alltid en semla i alla lägen.
2020-03-15

  Larz Gustafsson VIP
Vi har snart PEST-stapo, som ska tvinga alla att lida och oroa sig för viruset.
2020-03-15

  Koloristen
Det där semlaätandet kommer fettstapo att gå igång på. Lita på det.
2020-03-15

  prinscess VIP
varsågod,bra text,nej det är det bästa att leva,och jag gillar textraden jag tänker vissla sånger det gör mig glad
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP