Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tillägnad min gode vän Kostas från Grekland.


ALLTID DIREKTSÄNDNING

Ständig direktsändning

från hjärtat och ut

Alltid direktsändning

Ladda och skjut

Ständig direktsändning

Spill inget krut

Alltid direktsändning

från hjärtat och ut

 

Det hjärtliga går inte 

att ta miste på

Vi stöter ju ihop 

mitt i city då och då

Och han är inte rädd för

att riktigt sjunga ut

Det är ständig direktsändning

som aldrig tagit slut

 

 

Hans ärlighet går inte

att ta miste på

Han kommer som en färgklick

i allt det sossegrå

Rör om en stund i grytan

är provokativ

Så mitt i allt det döda

är den mannen full av liv

 

 

LARZ GUSTAFSSON 15/3 2020

 

https://www.gd.se/artikel/smorgastartan-var-ett-aprilskamt-kostas-jag-platsar-i-hollywood

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2020-03-15 18:10



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Nej, nej! Besudla inte punken med fyllot Bellman!
2020-03-16

  objekt3
Punkig Bellman
2020-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP