Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De där självutnämnda diktatorerna som ska PRACKA på en information om viruset.


PESTSTAPO

Jag vill inte veta mer

vill inte vara med

Jag vill inte höra mer

Så lyder mitt besked

Dagligt tjat blir gnat på gnat

framföder ett hat

Jag vill inte veta mer

om samhälle och stat

 

LARZ GUSTAFSSON 18/3 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2020-03-18 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP