Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Katt & råtta


Så meningslöst

Du jagar mig
jag jagar dig

Jag springer ifrån dig
du springer ifrån mig

Jag vill prata med dig
du vill inte prata med mig
sen vill du prata med mig
men då vill inte jag prata med dig

Kanske för att det inte finns något att prata om
längre
kanske aldrig funnits det

Vara vänner
det larvigaste som finns att säga
går inte att vara det
när det man känt var så starkt

Vad ska man säga nu?
När man inte får nämna orden;
älskling
tycker om dig så mycket
saknar dig
vill vara med dig

Allt blir ju bara tråkigt nu
knäppt och tillskruvat
Totalt meningslöst

En katt & råtta lek




Fri vers av sofiavishet
Läst 429 gånger
Publicerad 2006-07-06 22:28



Bookmark and Share


    Janniqa
En sofiavishet dikt...I like...I like you girl!
2006-07-10
  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet