Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampsång

Idag vi önskar...
Mel I natt jag drömde...

Idag vi önskar alla ett
Corona aldrig setts!
Vi drömmer om ge spark där bak
så´n borde först ju getts...

Vi drömmer om en samlad trupp
där vi med den gör upp...
Så den från stad och rike drar
OCH BARA VI BLIR KVAR!









Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-24 11:22



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket bra o sant skrivet ..."Upp till kamp" emot kvalen ..coronan
2020-03-26

  Solstrale VIP
Corona kan dra dit pepparn växer - eller är det varmare där kanske vi skall dra dit?
2020-03-24

  ULJO
Kampen för det goda. Fint
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt