Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SYNKRONISERAD CYNISM

Det här är märkliga dagar

Snudd på surrealism

Det här är märkliga dagar

En studie i imperialism

Hör ganska många som klagar

på DFRK:s socialism

De sitter med välgödda magar

En synkroniserad cynism

 

LARZ GUSTAFSSON 2/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 139 gånger
Publicerad 2020-04-02 18:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP