Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 2017 12 19. Ur en historieförstörares minnen.


Text i oefterfrågad repris (7)





Mona till Peder...
- Är du från vettet?
Peder till Mona...
- Nej, är från Stockholm!
Ossian till Peder...
- Skit samba...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2020-04-12 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP