Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Eget


Påsk

Hon smorde dina fötter på en torsdag
du delade måltid och bjöd dem vin och bröd
ditt kors bar du på ryggen på en fredag
du tog så på dig all vår nöd

två änglar flyttade en sten
två kvinnor hittar graven tom
jag fryser ända in till mina ben
när trädet står fullt av körsbärsblom

du visade dig för dem som bar på tvivel
påskliljan böjer sin nacke för vindens virvel

© Eva Hedlund fd. Langrath

 




Bunden vers (Rim) av Eva Langrath VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-13 18:29



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Apoplåd!
2020-04-16

  ULJO
Något att njuta av.
påskliljan böjer sin nacke för vindens virvel
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Eva Langrath
Eva Langrath VIP