Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomt i lagret

Det kan ha hänt en eller två gånger

att jag plötsligt tänkt på dig i duschen

sängen, soffan, golvet, i baksätet av din bil

i en regnig sommarkväll, med utsikten över någon

sjö som jag konstruerat i min fantasi och mitt i alla

dessa målande syner, upptäcker jag min kropp fyllas av

längtan att åter få identifiera din, känns du fortfarande

lika stoisk och underbar som förr? gillar du fortfarande

att kyssas tills läpparna känns förlamad? Skulle dina

tänder fortfarande våga bita min underläpp samtidigt

som dina blågröna ögon klär av mig med endast blicken?

är din famn fortfarande det mest fridfulla landet på jorden

och är det så att jag fortfarande har mitt medborgarskap?

 

Det kan ha hänt en eller två gånger, kanske tre

att mina fingrar av ren nyfikenhet ivrigt knappat

in ditt namn och i skärmen visades ett nummer

som påstås vara ditt,  det kan hända att jag har

ringt och lagt på för att sedan ringa igen ,höra hej

det är …lämna ett meddelande efter pipet, det kan hända

att jag hade oerhört mycket att säga men kom på att jag

glömde att fylla på lagret i ordförrådet.

 




Fri vers av Sandra De Freitas
Läst 200 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-13 21:52



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
Så ska det slipas..."Det kan ha hänt" och..."och är det så att jag fortfarande har mitt medborgarskap?"
2020-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Sandra De Freitas
Sandra De Freitas