Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattnet under broarna

funnen försvunnen
tanke
som bara låg, skräpade

fyllde kanaler av samveten
som mognat under
klarblå himmel

gömt, glömt bortkastad
förkastad, kastad

skrapade min underhud
fick mig se,
inse

att inte ännu en gång
bortse




Fri vers (Fri form) av Max Poisé
Läst 208 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-04-14 07:36



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fyndig ordlek, med tankeväckande innehåll!
2020-04-14

  Cikoria Blå VIP
Det är gott att tankar kan återanvändas, återupptäckas,

2020-04-14

    Lena Staaf VIP
Du filtrerar vattnet och hittar tankar som annars riskerar att flyta bort. Greppar det hala, håller.
2020-04-14

  Öknens Ros VIP
En text som väcker tankar.
2020-04-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text med ett fantastiskt avslut!
2020-04-14

  ULJO
Vad hinner hända när vattnet rinner under broarna?
2020-04-14

    ej medlem längre
Tack för denna underfundiga och ack så fyndiga text..
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé