Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Censurera detta om du kan!


JAG TAR AVSTÅND FRÅN POSITIVT TÄNKANDE

Positivt tänkande är en bluff

En lögn för alla veka

Positivt tänkande är en bluff

Jag skriver det utan att tveka

Positivt skadar folk

Det har man nu bevisat

Positivt tänkande är ett smolk

och borde ej bli prisat

 

LARZ GUSTAFSSON 19/4 2020

 

https://www.bokus.com/bok/9789173433341/gilla-laget-hur-allt-gick-at-helvete-med-positivt-tankande/

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger
Publicerad 2020-04-19 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP