Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SMÅPOTATIS

Underbetald

Du är underbetald

Ska det alltid vara så?

Utnyttjar dig

Ja, man utnyttjar dig

Småpotatis att leva på

 

Arbetsträning

Det är arbetsträning

Men när räkningarna betalts

Då finns det bara

ett par hundra kvar

Är det verkligen det som valts?

 

LARZ GUSTAFSSON 25/4 2020

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 302 gånger
Publicerad 2020-04-25 08:04



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Hyran ska betalas oavsett vad utfört arbete kallas Så sant som det är sagt
2020-04-25

  Koloristen
Fördelningsfrågorna.
2020-04-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP