Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som äppelskrutt

Mina texter är som äppelskrutt
Den mångbottnade sötman
Är uppäten
Endast kärnhuset
Kvar


Obeboligt.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 480 gånger och applåderad av 24 personer
Utvald text
Publicerad 2020-05-17 10:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
...men då är Dina texter även kärnor och grogrund för nya funderingar!
2020-05-26

    Steff...
hehe kul men finns även ett djup i denna lilla..Kul tycker jag!
2020-05-25

  Kajan VIP
Märklig är dikten, men inte som äppelskrutt..
2020-05-25

    Trast
Det går att utvinna mycken poesi ur äpplet, ej bara om själva njutandet av kunskapens frukt.
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t