Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förälskad i döden

Med ett knyck i nacken
Ramlade jag
Handlöst
Rakt ned i din
Beniga famn
Krossade nästan
Din bröstkorg
I fallet


Du böjde ned din
Skalle
Gav mig en
Munlös kyss
Hudlös

Hettan
Spred sig
Upp,
omslöt mig
Ringlade sig tag
I min skamfilade
Själ
vältrade mig runt
DU,
Upptog mig i
Ditt rike


HÄNGD.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-17 12:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre

Tidlös text statisk, som en schavotterad sames självbekännelse.
2020-05-21

    Trast
"hasta, o älskade brud, att bädda vårt ensliga läger"
2020-05-17
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t