Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hungrig

Är sexuellt intresserad av min kompis. Vi pratar fritt om sex och vi båda tycker om samtalsämnet. Att döma av bulan på hans byxor tror jag att hans penis är välbärgad. Han har känslor för mig så ett samlag hade nog kunnat bli sensuellt. Ni vet så där långsamt, tårdrypande där han frågar ”Känns det ok?” hela tiden och där han okontrollerat stönar för varje penetrering för att han tänker på alla de runkningar han haft åt tanken han just då lever ut. Jag hade inte haft något emot det om det inte vore för att det är så fruktansvärt förbjudet.

Han är min lärare, mentor och svåger i ett. Egentligen är det det som gör mig sugen men det är också det som stoppar mig. Tanken på hur han skulle bli om han såg mig ta av mig mina kläder är lockande. Vill visa honom hur jag ser ut. När jag pratar om hur min kropp ser ut tittar han fascinerat på mig. Han kan nog inte riktigt föreställa sig. Han ser ju konturerna men hur ser jag ut i detalj? Jag vet inte hur hans navel är placerad, högt lågt eller mittemellan?

Han gillar att jag är barnslig och han tycker att jag är rolig och betydligt bättre än medel. Sådant han berättar för mig. Jag tycker detsamma om honom. Hans händer är av den sort som får plats med mycket att greppa…
typ min rumpa :´), mina bröst :´) och mina höfter. Jag är väldigt intresserad och jag har mycket roligt åt tanken på hur ofta han runkar åt mig. Dagligen? Flera gånger om dagen? Ser framför mig hur han gör det. I duschen. Han står lätt framåtlutad och runkar utav bara helsike. Kommer lika hårt varje gång. Åh så jag hade velat vara där för att framkalla det.

När vi står nära varandra vill han ta på mig. Jag vill men inte i skolan, i föreläsningssalen eller på släktkalaset. Herregud. Vem kan inte se där? Sen tänker jag på om vi går över den gränsen, att vi börjar ta på varandra. Förutsätter att ett brus uppstår i mitt skrev och att jag kommer initiera mera. Inser att våra läppar kommer vara klistrade mot varandra. Min hand runt hans midja, hans nacke. Inser att han kommer trycka mig hårt mot honom, med en hand mot ländryggen och den andra på gränsfall till oförskämt placerad i mellanlandet mellan ryggslut och vänsterskinka. Hur han sakta glider ned och greppar den i takt med mina stön. Hur mina ögon blir glansiga och mina kinder brinner.

Hur hans penis växer sig trefaldig. Hur han börjar knäppa upp min blus och kyssa min hals. Hur han säger att mina bröst är ännu finare nakna. Hur mitt skrev är tryckt tätt mot hans ben. Hur jag stryker min hand genom hans brösthår (som jag sett att han har) under hans piké. Hur jag mest av allt i världen vill ha hans mandom inuti mitt palats.




Fri vers av Ordekvilibrist
Läst 134 gånger
Publicerad 2020-05-20 20:08



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Snyggt som vanligt !
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Ordekvilibrist
Ordekvilibrist