Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den som kan välja bort att se dammråttorna kan få oväntade problem...


Vådan av selektiv varseblivning

Nyser, så pass att
hjärnan studsar
två gånger innan
den kommer till ro
under en byrå

När jag väl fått
fram den igen
har några dammråttor
byggt bo bland
vindlingarna

Det rör inte mig tänker jag
och snårtar upp hjärnan 
samma väg den kom ut
det dröjer inte länge innan
det uppstår problem

Där förut obrutna
tankar fräst fram
i ytterfil är det nu
avgnagt och felkopplat

Plötsliga intryck av
kvalster som nynnar
på meningslösa melodier
parat med synfel
märkliga bilder
felaktiga vinklar

Men det största
problemet är ändå
en återkommande önskan
om att gnaga på osten
och våldsfantasier om
att yxmörda
dammsugaren




Övriga genrer av Roger VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-01 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP