Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Så är det med att kunna bli förälskad också, eller i alla fall tro sig bli det. Stöta ihop av en sorts slump, med en och samma människa under årens lopp och som förklaring till någons beteende kunna få höra 'men det var ju då'...


Känslor kommer och går




Så, jag är din vän alltså?
Bara med 'o' framför ibland?

När jag passar in
på dina tankar och känslor,
just då.

Eller om jag som sagt,
inte gör det. Just då.




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 365 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-03 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP