Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett försök att skriva engelska som en svensk skulle ha kunnat göra, om på en lektion i språket han till uppgift fått att rimma. Du vet, sådär i skolan stundom lärare velat se om en eller annan elev något lärt sig på vissa lektioner.


Drunk driver and Jeanette




Never Jeanette was going to a bar
and ever never she's been a star
but in her car a drunk man came
he was every day the same
from her house he was not far

a friday not long time ago
he was driving a car oh no
it was her man you can see
he was so kind as he could be
but with a glass or two he wild go




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-04 04:52



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
I alla fall närapå, som det heter för att vara grammatiskt riktigt hetat.
2020-09-18

  Nanna X
Tycker nästan du skriver bättre på engelska än på svenska
2020-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP