Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fördelen med att ha så många olika människor i sin bekantskapskrets ofta är att ha så många som är antingen för eller emot och varianter på hur att vara just för eller emot eller som neutralt ställda till något bestämt eller obestämt.


För lust eller förlust? (avd självklarheter)





Främsta skillnaden mellan
en religiös eller
förälskad personlighet är

ofta att den
senare individen ogärna
delar med sig

av som föremålet
för sina känslor.
Istället motsätter sig...




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-05 11:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP