Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis den jag vill ha

Exakt Du,
som fyller mig
till bredden
med omsorg
kärlek
och smek

Exakt Du,
som smeker mig
ömt och varmt
med darrande händer
knäpper upp
släpper loss
trasslar in

förför.




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-06 20:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t