Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller i natten

vattendroppar

likt minnet av igår

vandrar i skuggan

höjder av tidsluckor

 

faller i natten

tysta sammetsröda toner

gör sig påminda

 

vandrar på en stig

i mitt alldeles egna mörker

känner regnet mot min kropp

 

faller i natten

likt vattendroppar

mot asfalt

.........................




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 447 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-07 01:53



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Din text framkallar svartvita bilder och vemodskänslor; men väldigt vacker poesi!
2020-06-08

  ULJO
Mycket fint
2020-06-08

  petter rost
Gastkramande, inte bara som vacker språkkonst utan också som vittnesmål om detta fallande liv – det att vara ett fallande Vara. Brilliant!
2020-06-08

  KattenKin VIP
Vacker poesi. Tänk att sorg är så bra arbetsmaterial, det är lite knepigt ibland att vara både människa och poet.
2020-06-07

  Maria Sundelin VIP
Tycker om känslan i denna
Kramar
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP