Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankfull

Fulltankad
Är det när man
druckit för mycket?
eller tankat bilen
så det rinner över?

Fullärd
blir man aldrig.

Skönt.




Övriga genrer av lilla t
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-07 10:36



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint tänkt om livet!
2020-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t