Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det räcker nu

 

____________________

Det kryper inom mig

vill kravla mig ur energiöverflödet

som bor i min kropp

Allt är samlat utan ordning

och mitt liv kräver struktur

Dras ned på den där mattkantsnivån igen

Jag är redan sargad

Ser du inte?

Men jag vägrar vara offer

det får räcka nu

Det räcker nu




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-12 21:54



Bookmark and Share


  the wildcat VIP
Det är bara att ta nya tag
det gör även du varje dag
du sticker benen över sängkanten
därpå släpar du dig opp
och efter du tagit dig en kopp
sätter du av i galopp

2020-06-17

  ULJO
Stark text. Berörande
2020-06-15

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-06-15

  Maria Sundelin VIP
Stark
Kramar
2020-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP