Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Textens första sju rader fann sig verkligen i mobilen. Sedermera då pennan över papperet som dansade, kom nya ord till, som för att hylla annars tom rymd, som vore den inspirerad av livet självt, pennan.


Mobil text, lagd i grand mal posé





Jag vill ställa
in mitt oplanerade
uppträdande på en

otippad restaurang mitt
i de mindre
centrala delarna av

huvudstaden tills vidare.
Det är på
grund av omständigheter

utanför min kontroll.
Om de varit
möjliga att styra

då hade jag
förstås som stått
på kommandobryggan iklädd

en vit uniform
manat på flytetyget
med uppstämd sång.




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-14 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP