Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framåt

Att inte försöka är att ge upp.
Jag gav inte upp.
Jag har försökt.
Jag fortsätter försöka.




Övriga genrer av Carl-Hugo Andersson
Läst 285 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-26 12:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Genialt - kanske en affirmation - men en text som är lätt att gilla. Om och om igen.

Att uttrycka sig i få ord och få så mycket sagt är JÄTTESTORT.
2023-12-15

  Magica VIP
Starkt, bra skrivet!
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Carl-Hugo Andersson