Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är inte ensam om denna önskan. En god vän skrev den här https://www.youtube.com/watch?v=ArIOh6zYgnA


Väntan på vind

Sommaren lindar mig i sin värme
det börjar stillsamt
nästan njutbart
en varm vind som smeker

Jag sätter mig i skuggan
och hoppas på bris
och svalka

längtar vind som vore det vin
vind! blås på och svalka mig

vind!

jamen blås då för helvete!




Fri vers (Fri form) av Roger VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-27 11:16



Bookmark and Share


  Minkki VIP
idag blåser det :)
2020-06-30
  > Nästa text
< Föregående

Roger
Roger VIP