Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När jag förra gången skrev en parafras på samma ordspråk, råkade jag hitta på en rad som lät sig skrivas som 'Det finns inget väder, det finns bara kläder'. Detta är alltså en variant på den. Parafras är variant. Bara inte Opel Variant.


Parafrasen på ett känt ordspråk lyder som följer.





Det finns alltid väder,
dessutom finns där kläder.





(Bilden är inget tangentbord,
det är nog bara en liknelse.)




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-07-07 05:25



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En vacker själ får verkligen tacka för en så eminent konstruktiv kritik av texten självt. För det var väl texten du hade tänkt kommentera? Och det vet en ju att det är tanken som räknas, givaren tillgodo.
2020-07-07

  Nanna X
Hade kunna bli en kul tap-dance om dom där stövlarna dansade på gatstens-tangentbordet. Stövlar ör väl också kläder?
2020-07-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP