Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kugghjul

Den relativa säkerheten
Har stärkts upp
Av udda kugghjul
Återvunna från livets
Karusell
Ett snedställt urverk
Tickar på
Räknar ned





Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-13 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t