Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Björnfrossa. Vem poeten är och även nog 'höll' i pennan, är för den själv att veta och för andra att möjligen undra över. Det är inte alla som vill att andra gör reklam för dem.


Kritik på en text (2154) rimmat




Inte illa den strax som,
ogillar dock jakt på oarmerad gom,

om de kunde skjuta tillbaka i Flen,
som i gammal kul bild går igen,

beväpnad med tåla mod får vänta,
kanske i sitt gömsle eller glänta...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 75 gånger
Publicerad 2021-05-28 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP