Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hur egoistisk är du om du vill ditt eget bästa? Du vill kanske klara 'problemet' själv, se om du kan klara det. Vem skulle då få råda dig, avråda dig? Ingen förstås.


Något litet om den fria viljan





Människor vill klara sig själva.
Blott de det kan, tro sig om kapabla.

Om du vill kunna klara dig själv,
varför då icke också jag?




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-07-17 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP