Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fjärilen

~~~

bevingad skönhet
fånge i betonggrå värld

fann åter frihet


~~~




Bunden vers (Haiku) av Markattan
Läst 800 gånger
Publicerad 2006-07-12 09:17



Bookmark and Share


  swimsus@gmail.com
Åter vind under seglen..Härligt! ;)
2006-07-13

  Per Rydberg
Myser såväl åt din tanke som ditt sätt att fånga den i ord! Njutbar läsning!!
2006-07-13

  Myself
frihetshaiku-som lyfter.
2006-07-12

    ej medlem längre
En haiku full med hopp!
2006-07-12

    Bodil Sandberg
Skön o mysig dikt om den lilla fjärilens befrielse!!!
2006-07-12

  Paulina LH VIP
Vackra ord fulla av frihetskänsla. :)
2006-07-12

  Agnes
Gillar!
2006-07-12

  Rachel Roth
ser det hela framför mig
samt inom....
fin bild
2006-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Markattan
Markattan