Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnena


Såg ett namn på mjölkpaketet
den här morgonen
ett speciellt namn
som väcker minnen

Lyssnade på en låt
den här dagen
en speciell låt
En låt
du sjöng
för mig
den dagen
medan du såg in i mina blå ögon
och jag såg in i dina gröna
medan våra händer
värmde varandra

Jag tänkte på en person
den här kvällen
En speciell person
som jag saknar
fast jag inte vill minnas det




Fri vers av sofiavishet
Läst 358 gånger
Publicerad 2006-07-12 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofiavishet
sofiavishet