Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till G. nr 1.

När du begravde din pappa
innan han ens var död
begravde du samtidigt din själ
och
den blir inte så lätt för dig att gräva fram igen
när pappas död är på riktigt.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-08-06 17:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP