Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fall

Han såg på mig
och han såg mig
såg mig för vad jag är
så iskall betraktare
gjorde en korrekt bedömning
jag föll hopplöst
föll på eget begrepp
blev behandlad
såsom jag alltid behandlar dom andra

Hur kunde jag bli så genomskinlig?




Övriga genrer av Kicki Karlén
Läst 515 gånger
Publicerad 2006-07-13 01:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén