Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

häromdagen var sorg

Häromdagen
hade jag velat tala om för dig
att tornseglarna flyttat ut
att deras svirrande närvaro lämnat oss för i år
Häromdagen
kände jag lust att nämna för dig
hur vackert det lyser av fackelblomster i de lite våtare dikena här ute på ön
Och
idag ville jag berätta om den fantastiska blomningen av ljung
om kulören, honungsdoften och binas surr däri.
Om mina lite rödblåa björnbärsplockarfingrar.

Men jag har avstått från det.
Det tjänar ingenting till numera sedan du har sagt
att du inte längre vill veta av mig.
Du min son.
Jag, din pappa.
Åttio nästa år.




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-08-17 21:14



Bookmark and Share


  Gunwale VIP
Berörande. Allt vackert blir meningslöst när man har sorg. Man noterar kanske att det ”är vackert”, men ... än sen...??
2020-08-17

  Minkki VIP
smärtsam läsning
2020-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP