Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älvkrökar

det som var flyter nedströms
alla ansikten rinner förbi
där älven kröker syns inte fortsättningen
det dolda är det ofärdiga
likt en örn vill jag stiga
se allt från ovan och finna vägen




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 93 gånger
Publicerad 2020-09-23 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg