Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underneath our mind...

 

 

our energy has rebalanced

soul merges soul

we seem to love each other 

in numberless times

in life before life

in age after age

forevermore...




Fri vers av Rise Little One
Läst 168 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-07 17:57



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Evig kärlek okrossbar i vacker skepnad.
2020-10-08

  Blomma-Stjärna VIP
stor poesi och inspirerande känsla!
2020-10-07

  Marita Ohlquist VIP
I kärlekens namn!
2020-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One