Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns en blå himmel

som speglar sig i vattnet nedanför
Och så finns det en alldeles mörk himmel som speglar sig
i vattnet nedanför då den skriker ut sin vrede med en
massor av jobbigt regn
Precis så som det gör just nu
Och det blir till massor av runda små ringar på vattnet
som expanderar då de blir allt större och större innan
de bara tynar bort och försvinner
Blöta tårar som längtar hem
Och när det är som värst blåser det även stormvindar
när himmelens frustrerade ögon kastar sina iskalla
blickar nedåt i form av blixtar, min älskade vän

Det finns en blå himmel
Men inte just nu
Inte här i alla fall...

Ken Cassel
3/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 119 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-03 23:14



Bookmark and Share


  siv birgitta.a. VIP
så bra tänkt skrivit ,det stämmer
2020-11-04

  angela Täubert fd Jansson VIP
En sorgsen text, men ack så vacker
2020-11-04

  Solstrale VIP
Det här är riktigt bra! Läs alla ni som inte läst! Magnifikt!
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel