Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är inget undantag

trots att du ser ganska så sargad ut just nu
Trasig och dann
Men alla ska med
Varenda människa
För vi lämnar inte någon kvar här åt sitt öde
på den här våldsamma planeten Venus
Så det är bara för dig att kravla dig in i raketen
trots att det är lite ont om utrymme just nu
Men finns det hjärterum så finns det stjärterum
Så det är en order
För nu så ska vi alla åter flyga hem till jorden igen
Hem till säkerheten
För nu lyfter vi..

Du är inget undantag
Alla ska med!

Ken Cassel
4/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-04 14:07



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Tack ... Känner hur jag får komma med ned på jorden igen... Bra utsträckt hand till mörkrets fånge!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel