Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även jag kan bli förbannad

och irriterad många gånger på folk och mina vänner
Tro inget annat
Jag är ju inte mer än en människa
Men det händer inte så ofta
Och då jag inte är allt för långsint brukar det gå över
ganska så fort då jag har fått ventilera mig och fått sagt
vad jag har velat säga
För vi är ju vänner trots allt då man måste kunna ta
emot lite skit ifrån varandra emellanåt
Kunna få säga vad man tycker och tänker om saker
och ting utan att den andra ska kunna ta illa vid sig
Snarare då att de tar åt sig vad man sagt och bättrar sig
Det är i alla fall det som man önskar sig när man har
tyckt att något är snett
För är vi vänner måste vi väl ändå kunna kommunicera
med varandra på ett sjysst sätt?!

Även jag kan bli förbannad och irriterad!

Ken Cassel
6/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 157 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-06 21:00



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
Kommunikation är vänskapens moder.
2020-11-07

  Solstrale VIP
Mycket mycket bra sagt!
Super viktigt med transparens ...
Öppenhet och kommunikation... Bra!
2020-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel