Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sean Connery alias James Bond

har tråkigt nog gått ur tiden
Nittio år gammal
Men han var den riktiga, mitt namn är Bond
James Bond
Och så bra han såg ut i den där mörka men stiliga
sviden med en fluga runt halsen på sina farliga uppdrag
Så för den här skådespelaren var man mycket svag
I alla fall jag
Tyckte att han var så förbannat bra
Hade en otrolig närvaro som oftast gjorde en glad
Så var han än är idag vill jag önska honom vila i frid
R i P vår gode Sean Connery
Du lär aldrig bli bortglömd, mister James Bond.

Ken Cassel
1/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 105 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-10 16:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel