Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Lisa kom hem efter jobbet

och öppnade dörren var det alldeles becksvart i hallen
och rummet sånär som på gatlyktornas sken
som lyste in genom fönstret
Så det enda man kunde urskilja var de små ljusstrålarna
som sipprade in som ett mönster genom persienerna
Och det var då som helvetet brakade lös
För som en blixt från en klar himmel tändes alla
lamporna upp i rummet på en och samma gång
Och där stod helt plötsligt ta mig fan alla människor
som lisa känner
Både släkt och vänner
Alla de som nu stämde upp i en sång

Ja, må hon leva ut i hundrade år
För sen ska hon skjutas
För sen ska hon skjutas på en skottkärra fram
Hipp-Hipp- Hurra för Lisa som fyller trettiofem år idag
Hon leve
Hurra Hurra Hurra!!!

När Lisa kom hem efter jobbet!

Ken Cassel
11/11-2020




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-11 20:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel