Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herakleitos pseudofragment no 7


ve den snöflinga
som vägrar sig
markkänning

då vinden
som smider om allt
till koskällor

lyfta dem upp
att hängas runt
stupade heroers halsar

 




Fri vers (Fri form) av Almagrundet
Läst 124 gånger
Publicerad 2020-11-24 19:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet