Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem var du


i seglen fanns sjöarna
ett skimmer i natten

vi vände dom böljande fälten
och följde alla järnvägar
söderut
nära ditt ursprung

vilket ljus såg vi renast
en säkerhet äntligen
något att hålla sig till
under stjärnornas
tysta sång

vem var du
stod upp i trädkronorna
log samlad flera
gav splittrad sakta
kom tillbaka......
tvetydig
fylld med kärlek

i rummen fanns böckerna
musiken
bilderna
det vi sagt
och tänkt

vem var du
låg ned med håret
utspritt på kudden
på mig
fylld med tårar




Fri vers av Eiler Lindh
Läst 631 gånger
Publicerad 2006-07-17 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eiler Lindh
Eiler Lindh