Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SURREALISTISK SKRÄCKFILM

Som en surrealistisk skräckfilm

som pågår parallellt

En mardröm av märkliga masker

och människor i tält

Som en undergångsfilm

som ingen av oss ville se

Som ett soundtrack av tjat

Och med musik av Bizex-B

 

LARZ GUSTAFSSON 7/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 167 gånger
Publicerad 2020-12-07 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP