Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jo, det ÄR faktiskt jag!


SOMNA IN SOMNA IFRÅN

Barn sover tryggt

Barn sover tungt

Rofyllt och stilla

Barn sover lugnt

Ge mig den sömn

som småbarnen har

Hjälp mig att slappna

av, käre Far!

 

Somna in 

och somna ifrån

Som en glad

och mjukt vaggad son

Denna ynnest

ber jag Dig om

Marana, ta!

Du, Herre, kom!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 144 gånger
Publicerad 2020-12-08 14:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP