Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KROSSA JULEN!

Krossa julen!

Det är min paroll

Låt affärsmän

och Satan kamma noll

Stoppa denna

förljugna festival!

Krossa julen!

Den är blott pekoral

 

LARZ GUSTAFSSON 8/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2020-12-08 14:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP