Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


EN ENDA TILLFLYKT

En enda tillflykt:

Skaparens famn

Där jag är känd

för mer än mitt namn

Han förstår tankarna

som jag tänkt

om jag är glad

och om jag är sänkt

En enda tillflykt:

Han som vet allt

Han som kan värma

när det är kallt

Vi som är svåra

vi som jämt stör

blir aldrig lämnade utanför

 

 

LARZ GUSTAFSSON 12/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-12-12 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP