Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


KOKONGEN

Kokongen

Tar en dag åt gången

Kokongen

Så varmt, lugnt och tryggt

Kokongen

Säg, minns du DEN sången?

Kokongen

Jag flyr från allt styggt

 

Kokongen

Jag håller den stången

som vill hålla mig fången

Då säger man: ”Du är en vrång en!”

Men jag trivs så bra i kokongen

 

LARZ GUSTAFSSON 19/12 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-12-19 13:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP