Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÖMNEN

 

Det finns tröst i sömnen

Om än temporär

Jag flyr bort i drömmen

fastän jag är här

Det blir någon timme

eller kanske två

Interfolierad

blir min sömn ändå

Ropar ut till Herren

från min utkikspunkt

Ska det här bli värre?

Kan jag sova lugnt?

Han är all trösts Gud och

tillflykten för mig

Jesus, Du min Herre

TACK, att jag har Dig!

 

 

LARZ GUSTAFSSON 23/12 2020

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 158 gånger
Publicerad 2020-12-23 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP